Aici vă lăsăm 17 trucuri pentru a stimula vaginul și a-l umple cu plăcere.

Aici vă lăsăm 17 trucuri pentru a stimula vaginul și a-l umple cu plăcere.

Ca să nu mai vorbim de ruptul monotoniei: luarea în considerare a unor noi modalități de a te bucura de o relație este întotdeauna pozitivă pentru cuplu. And if we go further, do a exchange, threesome or an orgy with more people poate însemna un pas mai important în relație. Totul vorbește despre asta … Iarna.

Continut Asemanator Necredincioșii spanioli doresc deja vaccinul The ce așteaptă bărbații după ejaculare? Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Cu cât este mai mare aport de sânge, cu atât este https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ mai probabil să eliminați depozitul de grăsime acumulat cu pasul timpului. Este necesar să știm cât de mult trebuie aplicat produsul redus la îngrijirea eficientă și eficientă.

Minunile now există, acest lucru este clar pentru noi. O cremă nu te-a făcut să-ți pui niște cărți de o zi pentru altul la șase pachete, lucrurile ca și fiul … Give da, putem give a push pentru a face cele mai multe possible. Plecând de la această premisă, vă vei prezenta ce înseamnă cu adevărat un gel pentru a reduce grăsimile și cum poți ajuta în această sarcină. Există două variante ale acestui tip de creme și geluri de reducere a grăsimilor, una dintre ele are ca scop activă circulației sângelui în zona dorită, indiferent dacă este primit sau fierbinte, în timp ce ceal decul sau fierbinante, ingredient caug arina fi cealaltong conținutul, cum ingredients for a logariza în mod obișnuit sau activare în circulație sângelui.

Ce realizăm cu acest stimul în circulație?

Cu cât este mai mare aport de sânge, cu atât este mai probabil să eliminați depozitul de grăsime acumulat cu pasul timpului. Problema este că acestea geluri, fiind de uz topic, penetrează doar stratul cel mai superficial la pielea și, prin urmare, cea mai încăpătată grăsime (îngrijirea se acumulează în zonele interioare) niciodată eliminată nu fi niciodat.

Bullshit de reducere a grăsimilor este atunci un produs inutil?

Deși utilizarea sa atacă doar acea grăsime care se află în cel mai superficial strat al pielii, nu este posibil să spunem că este un produs inutil. Ce trebuie să luați în considerare este când merită să-l folosesc și în ce cazuri nu. Astfel, now this recomandat tuturor, deoarece, oricât de multă cremă se aplică dacă aveți o burtă de bere, procent de îmbunătățire a îngrijirii merge la 0.2%.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

This a produs care într-adevăr poate fi useful the acceleration lucruri care înainte de aplicat leaves you-ai mark the abdomen pentru a astfel eliminates little fat care să rămână în tors și să lucrez încă mai mult decât în ​​șase pachete. Putem spune că sunt creme ogele are born to think not to define but to polish, to complete the lucru leaves făcut și valid to apply that final touch-up care allow ca mu lumchii luminați mai bine.

Cum se folosesc gelurile care reduc grăsimea?

Pentru că într-adevăr are a reduce effect, trebuie să fie verteze foarte puțină cantitate de produs, încălzire între mâini și extinctor în zona de grădină focalizată că vom profita din gimnastică. Doar cu exerciții fizice ulterioare, vom putea vedea rezultate pe termen lung.

Crema de reducere și de ardere a grăsimilor XS Natural amazon.es 37,25 EURCumpărați

Gel cu efect de căldură BIO J.ARMOR amazon.es 22,40 €Cumpărați

Localized fat pentru body reductor Clinic transparentă pentru bărbați amazon.esCumpărați

Gel pentru reducerea abdomenului Definiție superioară Sport Cool SOMATOLIN amazon.es 41,40 €Cumpărați

Gel cu efect rece YNSADITE amazon.es 27,80 €Cumpărați

Pachetul prin opt Kailisen amazon.esCumpărați

Gel reducere cu alge bleu bretania marină amazon.es 16,09 €Cumpărați

Reductorul de grăsime localizează nopțile E’LIFEXIR amazon.es 13,70 €Cumpărați

Răbdare, dragă cititoare și nu dispare dacă nu te vezi pe tine însuți ca tipii care apar de obicei în aceste pachete. Veți realiza întotdeauna acest lucru cu sportul și o dietă sănătoasă, stâlpi de bază împreună cu perseverența pentru a avea o stare fizică bună.

Continut Asemanator Îndrăznești cu această provocare HIIT de doar 5 minute? Circuitul de ardere a grăsimilor al lui Chris Hemsworth Rețineți acest arzător de grăsime de 10 minute Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Pentru că în sex nu totul este penetrare … Aici vă lăsăm 17 trucuri pentru a stimula vaginul și a-l umple cu plăcere. Și apropo, dă o întorsătură relației tale. 10 jocuri sexuale foarte distractive pentru a îmbunătăți relații sexuale cu partenerul tău. 7 no form of esteem a clitorisului după experți în sex.

Odată ce descoperi mai multe trucuri infailibile pentru a atinge și a freca vaginul partenerului tău și al aduce la orgasm, este dificil să nu cazi într-o rutină sexuală … Dar, în ciuda îngrijirii, este modificat ce trebuie să funcționeze ce trebuie să funcționeze ce trebuie întotdeauna să fie inovezi dacă este sex. despre. Astfel, experiența partenerului tău poate fi mai satisfăcătoare și mai durabile. Variații exper nei și explica noi mișcări pentru a demonstration of how this will penetrate, și pe care le avem abilități mâini are mult ce să spun.

17 trucuri pentru a atinge vaginul în sex înainte de penetrare

1. Deschideți capota clitoriană.

Există o mică clapă de piele care acoperă clitorisul când partenerul tău are această emoție completă, dacă îți cere să te joci cu ea. Hota clitoriană este de fapt o extension a labiilor interioare. La început, înainte ca ei să fie atât de aprinși cu gluga i se retrage, dă-i vaginului un punct fierbinte de dragoste: trasează-i labiile interioare până găsești cutfulia chiar deasupra is foregetârâră clitorisului și mângângorie this list direct contact with clitorii, so folosiți degetul mare pentru a purta această piele un pic cu ombilic.

2. Găsiți punctul G

În primul rând, să clarifice un lucru: punctul G nu este o zonă de plăcere mistică ascunsă, ci doar o parte internă a clitorisului. The clitoris this mult mai mult ca accel mic bud care ve în partea superior to labiilor; Ca urmare a realizării celor cinci centimetri ai corpului interior, se estimează că mișcarea clasică introduce un deget în interiorul vaginului, cu palma folosește-i o mișcare pentru a se apropia de oferirea estimării.

3. Scobiți vaginul

Este posibil ca buzele exterioare ale partenerului dvs. să nu fie la fel de sensibil ca restul părților lor și de aceea acesta este un lucru grozav pentru a face un orgasm fierbinte. Când vă sărutați, glisați o mână acolo și pur și simplu țineți vaginul, apăsând ușor. ‘Aceasta începe fluxul de sânge și începe procesul de excitare’.

4. Joacă pe „movilă”

În primul rând, o lecție de anatomie: Deasupra osului pubian este o mișcare de țesut gras în care crește părul pubian. Când te joci cu el, poți stimula clitorisul în mod indirect. Pentru a trezi regiunea, folosiți palma mâini pentru a apăsa pe mișcare, în direcția clitorisului.

5. Masach

Înainte de a separa buzele exterioare ale vaginului partenerului ei, a început un pic de atenție. „Efectuați mișcări vertical lungi de-a lungul deschiderii vaginale, dar nu intrați”, Masați până la pliurile feselor și întoarce până ridicați clitorisul. Urmați acest mod excelent de a genera energie senzuală

6. Înconjoară-i clitorisul

Oricât de tentant ar fi să mergi direct pentru clitorisul partenerului tău, ia-l mai ușor. First, apply a pic of lubrifiant in padded part of your finger and surround her clitoris, apply or presiune fermă și constantă, și experimentează cu cercuri mari și mici în jurul clitorisului.

7. Mângâie colul uterin

Dacă partenerul tău preferă să pătrundă adânc, probabil că va căuta un contact cervical fără să fie, și un penis is a comforter and this only part of corpului său care poate atinge. „Când este entuziasmată, colul uterin se retrage puțin, dar vaginul este tipic pentru această atât de lungă” ”Așa că introduceți degetul până nu mai poate merge mai departe și masați-i ușor colul uterăsăsun presiăsăsăsune multăsi mași solo maplicați.

8. Înclinați din nou

Stick to your standard way of stimulating your partner, care chiar funcționează, give schimbă poziția. ‘The corp of o femeie this atât de sensibilitate vor fi mici modificări care pot fi destul de dramatice pentru ao, de asemenea, au o reacție emotională deferită the ce is doing’. În alte cuvinte, dacă your normal partner this acquaintance of spaldă can excite you with an orgasm, try aceeași tehnică a patru paturi poate pare mai multe animale, și astfel să fie creativ.

9. Estimarea deschiderii vaginale

Cu excepția cazului în care sunteți un copil de liceu, acum ați învățat că ating cu degetele și pur și simplu alunecarea lor înăuntru și afară nu face prea mult pentru partenerul dvs. Dar asta nu înseamnă că nu rămâneți fără mâini: „Folosiți două sau trei degete pentru a intra și a ieși, dar asigurați-vă că nu pur și simplu urcați și coborâți, frecați fermior de vagul”. Poți chiar să rămân la deschiderea vaginului ei, mișcându-ți degetele într-o mișcare circulară, fără a le elimina pentru complet.

10. Cântă la pian

Așezați degetul arătător pe o parte a clitorisului ei, degetul mileociu pe cealaltă parte și prefaceți-vă că cântați la pian, înainte și înapoi, lateral. Mișcările ritmice sunt de obicei cele mai plăcute și stimulează pielea sensibilă împreună cu clitorii sau modalitatea ușoară de a genera excită și va anticipa orgasmul.

11. Folosiți-vă mâinile în poziția the cowboy

Acest truc vă oferă un semnificat complet la poziția noastră, faceți-l pe partenerul dvs. s-au așezat pe interiorul brațului său, astfel și-a făcut vulva să se odihnească să vă afecteze încheietura mâinilor și antebrațului inferior. And to rhythm: “You can touch much more surface, it allows ca toată zona să vadă, în loc de singur un loc în special”. În plus, vaginal esterea va fi mai puțin directă și mai multă tolerabilitate pentru persoanele superioare sensibile.

12. Măturarea

Când vă încălziți partenerul, alergați-vă mâna până la capătul de-a lungului vulvei, cu iubitorii lungi și largi. Fă-l trecător, nu-ți face grei că ajungi la toate colțurile sale pe drum. „Dacă vă scufundați în interior, este mai dificil să înfrunt lucrurile ritmice și netede.”

13. Pune ambele mâini în acțiune

Folosește degetul mare și arătătorul unei mâini pentru a-și întinde buzele și a doua pentru a-i stimula clitorisul. Deschiderea nu numai că îți va oferi un acces mai bun la zonele de plăcere ale vaginului, dar îl va face și un simplu, vulnerabil, ceea ce poate fi foarte excitat.

14. Now îndepărtați lenjeria de corp

Da, ești nerăbdător să te dezbraci pe partenerul tău, dar lăsându-l poate chiloți adăuga un pic plăcut de fricuneiune la atingere. (The also, this minunat dacă partenerul tău este foarte sensibil și preferă contactul mai indirect.) Scenariul ideal: partenerul tău poartă chiloți din satin, nu din bumbac, îngrijirea va aluneca ușor pentru genitalele lor măngsura pe care le îșau. Sau, dacă ai nevoie de această emoție completă, continuă să acționezi asupra lor, dați-i o brat, loc to chitărselas. ‘Tu ai senzația de a fi în școală seconă și a fi făcând ceva prohibit’.

15. Lasă-l pe partenerul tău să conducă

See your partner masturbate this cel mai bun mod from a învăța ceea ce him pleases, give poate fi destul de intimidant pentru unele persoane. Așa că pune-i mâna pe a ta și încearcă. Let yourself be driven, assign you to a lua notițe mental în drumul spre orgasm.

16. Loveste clitorisul peste tot

Stimularea clasică de la o parte la alta, în sus și în jos, este, fără îndoială, uimitoare și un mod aproape sigur de a atinge punctul culminant … Dar asta afectează de fapt doar o parte a clitorisului. The also, îl putem curăța ușor și apoi îl permite printr-o mișcare circulară între degete, ca și cum ai înscrie o gumă de mestecat.

Posted in: