5 Μυστικά Για Καλύτερη Στύση Απόψε, Χωρίς Φάρμακα!

Τα μύδια βρίσκονται μεταξύ των πιο δημοφιλών αφροδισιακών, με τις επιδράσεις τους να θεωρείται ότι οφείλονται στο περιεχόμενό τους σε ψευδάργυρο. Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που το σώμα χρειάζεται καθημερινά για διάφορες ζωτικές λειτουργίες, όπως ο μεταβολισμός των κυττάρων, η αντοχή και η ρύθμιση των επιπέδων της τεστοστερόνης., της πιο σημαντικής ορμόνης των ανδρών που σχετίζεται με το σεξ. Παλαιότερη μελέτη είχε δείξει, τέλος, ότι ψευδάργυρος ενδεχομένως να βοηθά στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας σε ανθρώπους με χρόνια νεφρική νόσο. Μέχρι σήμερα, οι θεραπευτικές επιλογές για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας αγγειακής αιτιολογίας αντιμετώπιζαν μόνο το σύμπτωμα, αλλά όχι την αιτία, δηλαδή τη μείωση της ροής του αίματος στα σηραγγώδη σώματα του πέους.

Το Επαγγελματικό Άγχος Θεωρείται Κυρίαρχη Αιτία Εμφάνισης Σεξουαλικού Προβλήματος Και Πως;

Οι περισσότεροι ασθενείς έχουν την δυνατότητα να έλθουν σε σεξουαλική επαφή από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ασθενείς που είχαν σοβαρού βαθμού στυτική δυσλειτουργία κατάφεραν να αποκτήσουν ικανοποιητικές για διεισδυση στύσεις χωρίς χρήση φαρμάκων, εμφυτευμάτων ή άλλων συσκευών. Σε περίπτωση αποτυχίας των αναστολέων της φωσφοδιεστεράσης 5, το επόμενο βήμα είναι η χρήση φαρμάκων όπως η αλπροσταδίλη και η παπαβερίνη, τα οποία χορηγούνται με ενδοπεϊκή ένεση. Το 10% των ασθενών με στυτική δυσλειτουργία που οφείλεται σε οργανικό αίτιο, πάσχουν από κάποιο νευρολογικό νόσημα όπως η πολλαπλή σκλήρυνση (σκλήρυνση κατά πλάκας), αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νόσο του Parkinson κτλ. Έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες με μικρότερο πέος εμφανίζουν στύσεις, που αυξάνουν το μέγεθος του πέους κατά 86%. Η στύση μπορεί να επιτευχθεί μετά από κάποιο οπτικό, ακουστικό ή εγκεφαλικό ερέθισμα, από ένα άγγιγμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ακόμα και αυτόματα στη διάρκεια του ύπνου.

αυξάνουν τη στύση

Ο συνδυασμός γυμναστικής και μιας διατροφής πλούσιας σε φλαβονοειδή μείωνε τον κίνδυνο κατά 21%. ‘Τα φλαβονοειδή ίσως ενισχύουν την ικανότητα του άνδρα να πετύχει και να διατηρήσει μια στύση, διατηρώντας υγιή https://eumeds.gr/ τα αιμοφόρα αγγεία του. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι τα φλαβονοειδή βελτιώνουν την λειτουργία του αγγειακού συστήματος και μειώνουν την αρτηριακή πίεση’ αναφέρεται στα συμπεράσματα της μελέτης.

Τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να είναι οργανικά (χωρίζονται σε αγγειακά, ανατομικά, ορμονικα και φαρμακευτικά) ή ψυχογενή. Πολλές φορές οι άντρες επηρεάζονται πάρα πολύ ψυχολογικά, όταν έχουν δυσκολία στην παραγωγή και διατήρηση της στύσης, ή όταν εκσπερματώνουν πολύ νωρίς, επειδή η σεξουαλική https://www.pharmacy2go.gr/ αντοχή θεωρείται συχνά ως ένα μέτρο της σεξουαλικής ικανοποίησης και απόλαυσης. Αντρες που έπιναν 2-3 φλιτζάνια καφέ την ημέρα ήταν λιγότερο πιθανό να έχουν στυτική δυσλειτουργία, έδειξε έρευνα. Περιέχει ουσία που μπορεί να έχει παρόμοια δράση με τα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία, στα αγγεία.

Βοηθά επίσης τον οργανισμό να παράγει περισσότερο οξείδιο του αζώτου που βοηθά στη στύση. Οι παράγοντες που προκαλούν βλάβη στα αγγεία του πέους είναι κοινοί με αυτούς που βλάπτουν τα αγγεία και σε οποιοδήποτε ζωτικό μας όργανο, όπως στην καρδιά, στα μάτια, στον εγκέφαλο, στους νεφρούς. Τέτοιοι είναι η υπέρταση, το κάπνισμα, τα υψηλά επίπεδα σακχάρου, η δυσλιπιδαιμία, η καθιστική ζωή/παχυσαρκία και το χρόνιο στρες. Η εξάλειψη των παραπάνω βλαπτικών παραγόντων βοηθά στην πρόληψη αλλά και την αντιστροφή της αγγειογενούς ΣΔ, στρατηγική που αποτελεί και τη λεγόμενη συντηρητική αντιμετώπιση του προβλήματος. Αλλά και ο άνδρας που δεν διατηρεί σταθερή και μόνιμη σχέση, βρίσκεται σε μεγάλη ψυχική ένταση μπροστά στο στυτικό πρόβλημα που ο κίνδυνος απορύθμισης της ζωής του είναι μεγάλος. Έχουν αναφερθεί κυρίως στις νεαρότερες ηλικίες και αυτοκτονικές απόπειρες σε άνδρες που κυριαρχήθηκαν από σκέψεις ότι σεξουαλικά ξόφλησαν και δεν είναι πλέον ικανοί άνδρες.

Νέα Πρωτοποριακή Μέθοδος Για Τη Στυτική Δυσλειτουργία, Από Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η ευκαιριακή αποτυχία, όπως λέγεται επιστημονικά το μπλοκάρισμα, είναι ιδιαίτερα συχνή στις νέες ηλικίες, δηλαδή στα πρώτα χρόνια της σεξουαλικής ζωής του άντρα, ίσως και στην πρώτη φορά, ή αργότερα με κάποια καινούργια σχέση που ο ίδιος την χαρακτηρίζει σημαντική! Η αποτυχία τον γεμίζει ντροπή και άγχος ενώ το ερώτημα «γιατί μου συνέβη», γρήγορα αντικαθίσταται από το «θα τα καταφέρω την επόμενη φορά;». Έτσι γεννιέται το λεγόμενο άγχος επίδοσης ή απόδοσης, που δυστυχώς οδηγεί στην επανάληψη της αποτυχίας. Ο φαύλος κύκλος ξεκινά αφού η μια αποτυχία φέρνει την άλλη και συνήθως μέσα σε λίγο χρόνο ο άντρας εγκαταλείπει τις προσπάθειες και αποσύρεται με συναισθήματα θυμού και ντροπής. Για τους άνδρες που πριν τη θεραπεία δεν ανταποκρίνονταν στα χάπια, μετά από τη θεραπεία με κρουστικά κύματα, το 70% θα ανταποκριθεί στα σκευάσματα για τη στυτική δυσλειτουργία. Η νόσος του Peyronie χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση ινώδους ιστού στο λευκό χιτώνα του πέους, με αποτέλεσμα την τοπική απώλεια ελαστικότητας με συνέπεια την εμφάνιση δυσμορφία (κάμψης) κατά τη στύση.

αυξάνουν τη στύση

Σημαντικό ρόλο στην προφύλαξη της στυτικής δυσλειτουργίας στον διαβητικό, παίζει ο καλός γλυκαιμικός έλεγχος. Ενδεικτικά κανείς μπορεί να αναφέρει το άγχος (αγχώδεις διαταραχές) ως πρωτογενή αιτία απειλής, η συναισθηματική του μεταβλητότητα (διπολικότητα και κυρίως η καταθλιπτική https://www.wecare.gr/ περίοδος) αλλά και η διαταραχή της προσωπικότητας που συνδυάζεται και με φαινόμενα ψυχικής απορύθμισης (ψυχοπαθολογία). Είναι μία νέα μορφή και ίσως η μοναδική θεραπεία που υπάρχει ως σήμερα, η οποία στοχεύει στο γενεσιουργό αίτιο της αγγειακής στυτικής δυσλειτουργίας.

Η νικοτίνη του τσιγάρου μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία και να προκαλέσει τον εκφυλισμό τους. Επιπλέον προκαλεί στένωση των αρτηριών που καταλήγουν στο πέος, με αποτέλεσμα τόσο τη μειωμένη ροή όσο και την μειωμένη πίεση του αίματος τοπικά. Η στυτική δυσλειτουργία είναι αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής ενός άνδρα που μεγαλώνει που πρέπει να μάθει να ζει με αυτό. Η τομή είναι πέρα πολύ μικρή, στην κάτω επιφάνεια του πέους και η πεϊκή πρόθεση περνάει απαρατήρητη ακόμα https://eumeds.gr/ και από τον/την σύντροφο την ώρα της συνεύρεσης. Η πεϊκές προθέσεις αποτελούν την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη θεραπεία για πολλούς ασθενείς, οι οποίοι δεν παρουσιάζουν ανταπόκριση στην φαρμακευτική αγωγή, παρουσιάζουν σοβαρές παρενέργειες στα φάρμακα ή επιθυμούν μια μόνιμη και οριστική λύση στο θέμα που αντιμετωπίζουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας άνδρας είναι να αναζητήσει αυτές τις λύσεις, να εντρυφήσει σε αυτές και να τις εφαρμόσει πιστά.

Με τον όρο «ενδοπεϊκές» αναφερόμαστε σε ενδοσηραγγώδεις (δηλαδή μέσα στα σηραγγώδη σώματα του πέους) ενέσεις με αγγειοδιασταλτικές ουσίες. Η διάρκεια δράσης της ταδαλαφίλης είναι 36 ώρες, ενώ των άλλων δύο φαρμάκων 8-12 ώρες. Πρόκειται για την αδυναμία του άνδρα να επιτύχει ή να διατηρήσει τη στύση που απαιτείται ώστε να ικανοποιήσει τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες καθώς και αυτές της συντρόφου του. Μπορεί, εν μέσω πανδημίας, η προστασία των παιδιών από τον νέο κορωνοϊό να συνεχίζει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα ωστόσο υπάρχουν πολλοί επιπλέον κίνδυνοι, https://www.tofarmakeiomou.gr/el-gr/ όπως ο μηνιγγιτιδόκοκκος τύπου Β, τους οποίους πρέπει να συνεχίσουμε να προλαμβάνουμε. Η επιστημονική κοινότητα δεν έχει σταθμίσει ακόμα επαρκώς τον σχετικό έλεγχο και δεν έχουν καθορίσει αυστηρά όρια για το πότε θα πρέπει να λαμβάνει χώρα η διεξαγωγή τους ώστε να έχουν τα πιο αξιόπιστα δυνατά αποτελέσματα. Η έγχυσή τους γίνεται κατευθείαν στο πέος με μια σχεδόν αόρατη βελόνα όπου στην συνέχεια αρχίζουν και μετατρέπονται σε νευρικά, μυικά και ενδοθηλιακά κύτταρα, ουσιαστικά αναδομώντας το πέος εκ βάθρων, με ευεργετικά αποτελέσματα για την σεξουαλική υγεία.

Ποιες Θεραπείες Υπάρχουν Για Την Αντιμετώπιση Της Στυτικής Δυσλειτουργίας;

Οι προθέσεις αποτελούνται από δύο κυλίνδρους που τοποθετούνται μέσα στα σηραγγώδη σώματα και από μία αντλία και ένα ρεζερβουάρ. Ο ασθενής όποτε επιθυμεί να έχει στύση πατά την αντλία και το υγρό που περιέχει το ρεζερβουάρ διογκώνει τους κυλίνδρους που βρίσκονται μέσα στα σηραγγώδη σώματα. Όταν τελειώσει η επαφή, πατά ξανά την αντλία και το υγρό επιστρέφει στο ρεζερβουάρ με αποτέλεσμα την υποχώρηση της στύσης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στύσης.

Κατά την διάρκεια των στύσεων αυτών, ο στυτικός ιστός αιματώνεται και κατά συνέπεια οξυγονώνεται διατηρώντας την λειτουργική του ικανότητα. Είναι δυνατή με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής, η μέτρηση της έντασης και διάρκειας των στύσεων αυτών. Κατά αυτό τον τρόπο είναι εφικτός ένας αδρός διαχωρισμός ανάμεσα σε ψυχογενούς και οργανικής αιτιολογίας στυτικές δυσλειτουργίες. Πράγματι, με εξαίρεση την κατάθλιψη, καμία άλλη ψυχική διαταραχή δεν διαταράσσει τις νυκτερινές στύσεις. Ο ασθενής υποβάλλεται σε φαρμακευτική διέγερση της στύσης, χρησιμοποιώντας 20μg πρασταγλανδίνης Ε1. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας έναν έγχρωμο υπερηχοτομογράφο, εντοπίζουμε τις εν τω βάθει πεϊκές αρτηρίες και μετράμε την ταχύτητα της αιματικής ροής σε διάφορες χρονικές στιγμές (0, 5 και 20 λεπτά).

  • Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγει τις ερωτικές συναναστροφές, απομονώνεται από τις παρέες του, οδηγείται στην κατάθλιψη.
  • Είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, ουσίες που μπορούν να αυξήσουν τη ροή αίματος και να μειώσουν την πίεση.
  • Οι ψυχολογικές θεραπείες απαιτούν χρόνο, πίστη και συνέπεια στο πρόγραμμα αυτών των θεραπευτικών προσεγγίσεων, τόσο στην ατομική όσο και στην σχέση των δύο συντρόφων, που όμως τα αποτελέσματα είναι αρκετά ικανοποιητικά, ξεπερνώντας το 80% της θεραπευτικής προσδοκίας.
  • Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα (οι δομικές μονάδες για όλες τις ορμόνες), τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή.

Ο χρόνος από την έναρξη της στυτικής δυσλειτουργίας μέχρι την αναζήτηση της ιατρικής βοήθειας, κυμαίνεται ανάμεσα στα 3-5 χρόνια. Η λήψη του ιατρικού και σεξουαλικού ιστορικού ενός άνδρα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στον καθορισμό των αιτίων και της σοβαρότητας της στυτικής δυσλειτουργίας. Παράλληλα, η χορήγηση διάφορων φαρμακευτικών αγωγών είναι γνωστό ότι μπορεί να έχει σαν παρενέργεια την επιδείνωση της στυσης. Η μέθοδος της εφαρμογής στο πέος χαμηλής έντασης κρουστικών κυμάτων αποτελεί μια νέα και ελπιδοφόρα θεραπευτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Είναι μία εντελώς ανώδυνη μέθοδος και αφορά στυτική δυσλειτουργία που οφείλεται αποκλειστικά σε αγγειακά αίτια.

Κρουστικά Κύματα Πέους

Σε αυτά περιλαμβάνονται φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα ή ενέσεις απευθείας στο πέος. Δυστυχώς, άλλοι παράγοντες μπορούν να επιδεινώσουν τη μη ικανοποιητική στυτική λειτουργία. Κάποιοι από αυτούς είναι το άγχος, η κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και τα προβλήματα στη σχέση. Τέλος, διάφορες ανατομικές ανωμαλίες στην περιοχή του πέους μπορεί να ευθύνονται για την εμφάνιση της δυσλειτουργίας. Παθήσεις όπως η φίμωση, ο βραχύς χαλινός και η παθολογική κάμψη του πέους ή στα πλαίσια της νόσου του Peyronie, μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία.

Στους ασθενείς που υποβλήθηκαν στη θεραπεία παρατηρήθηκε αύξηση της αιματικής ροής στο πέος κατά 140%, ενώ το 80% των ασθενών διέκοψαν τη λήψη φαρμάκων για τη στύση μετά τη θεραπεία, αφού δεν τα χρειάζονται πια. Οι ενδοπεϊκές ενέσεις χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση της στυτικής διαταραχής στην περίπτωση αποτυχίας της από το στόμα φαρμακευτικής αγωγής . Ο ασθενής εκπαιδεύεται κατάλληλα έτσι ώστε να είναι ικανός μόνος να κάνει την ένεση . Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν είτε έτοιμα σκευάσματα προσταγλανδίνης Ε1 , είτε μείγματα ουσιών ( παπαβερίνη , προσταγλανδίνη , φαιντολαμίνη ) .

Υπάρχουν πολλά είδη προθέσεων , αλλά σήμερα χρησιμοποιούμε κυρίως προθέσεις που αποτελούνται από τρία μέρη . Αναλυτικότερα , υπάρχουν δύο κύλινδροι που τοποθετούνται στα σηραγγώδη σώματα , μία βαλβίδα που αγορα sildenafil απο φαρμακειο τοποθετείται στο όσχεο και ένα reservoir με υγρό που βρίσκεται δίπλα στην ουροδόχο κύστη . Ενεργοποιώντας την βαλβίδα , υγρό από το reservoir έρχεται στους κυλίνδρους με αποτέλεσμα την πρόκληση στύσης .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *